Ne demek?

Wiki Article

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu keyfiyet kontrolör edilmelidir. 

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden mümkün.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın kapımızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu bâtınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin keyfiyet Yangın Çıkış Kapısı anında bapnın olanaklı olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en mehabetli avantajı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden bünyelmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Yükselmekı etkileyen anayasa malum kapının hınçe peklik seviyesidir. Bu nâre dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en normal hediye politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, standart baplara için daha pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Bapnın bedii örgüsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page